Skorpionas
Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, mėgsta diskutuoti naudingo ir sveiko maisto tema. Tačiau juk svarbiausia – maisto skonis. Nė viena dieta negali duoti naudos, jeigu Skorpionas nejaučia maisto skonio. Skorpiono polinkis į gurmaniškus patiekalus gali sutrikdyti jo medžiagų apykaitą. Nederėtų eksperimentuoti su įvairiomis virtuvėmis, nes šiam ženklui tinka tik ta virtuvė, prie kurios jis priprato nuo vaikystės. Kad sublogtų, Skorpionui būtina kasdien vartoti kuo daugiau rūgštaus pieno produktų, tarp jų ir išrūgas.
Skorpionui būtinas kalcio sulfatas, kuris padeda atkurti epitelinį audinį ir išsaugoti natūralų organizmo atsparumą ligoms, apsaugoti nuo šlakų kaupimosi. Dažnai pirmasis šios druskos trūkumo požymis – sloga, respiratorinės infekcijos. Norėdami papildyti šios medžiagos trūkumą, vartokite daug šviežių vaisių ir daržovių (tik iš jų šią druską organizmas pasisavina): svogūnus, šparagus, kopūstus, česnaką, porus, ridikus, vyšnias, juodąsias slyvas, figas.
Taip pat labai svarbu, kad Skorpiono dieta būtų baltyminė – ant stalo turi atsirasti liesos mėsos, žuvies, žvėrienos, kiaušinių, jogurto, sūrio. Šiam ženklui netiks vegetarystė, tačiau jei nevalgote mėsos ir žuvies, pasirūpinkite, kad jums netrūktų sojos ir kitų ankštinių.
Jiems būtinas Veneros vitaminas E. Viską gaminkite pagardindami tik augaliniu aliejumi.
Vertėtų atsisakyti keptų, sūrių, aštrių, rūkytų gaminių. Šiuos produktus pakeiskite naudingais – jūros gėrybėmis, riešutais, šviežia raudona žuvimi. Rekomenduojama kelis kartus per savaitę gerti dilgėlių arbatą arba dilgėlių sultis kraujui valyti.